Ervaringen

Hier kunt u lezen over de ervaring van andere gezinnen met kraamzorg Diane. Wilt u ook uw ervaring delen? Wij plaatsen deze graag voor u! Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina.

Ervaring over de kraamzorg voor Ace Keizer
Diaan is een super lieve kraamverzorgster. De week na de bevalling is niet 1 van de leukste maar diaan maakt er toch een hele fijne gezellige week van. Je kan gezellig met haar praten over alles en is lief voor de baby en voor z”n grote broer. Joe was elke dag weer blij als Diaan weer op de stoep stond. Je hoeft een week niet naar je huis omte kijken want alles heeft ze onder controle.Diaan is ook heel duidelijk als je naar bed moet moet je naar bed. Daar heb je voor je gevoel geen tijd voor maar het is erg goed voor een kraamvrouw, want na een paar dagen ben je al een beetje aan het aansterken. Diane maakt er een nog bijzondere week van dan dat ie al is. Het liefst wil ik nu 10 kinderen zodat Diaan dan om de 1a2 jaar een weekje bij mij in huis is.
Lieve Diaan je bent echt van goud, als kraamverzorgster en daarbuiten. Je bent geboren voor dit vak en hoop dat je dit nog jaren blijft doen. Love You.
Groetjes Johan, Gerie, Joe en Jace

Ervaring over de kraamzorg voor Philène Gerrand
Onze prachtige dochter Philène is thuis geboren. Diane was als kraamverzorgster ook tijdens de bevalling aanwezig. Op die manier was Diane vanaf de allereerste seconde betrokken bij onze kraamtijd. Wij hebben dit als geweldig ervaren, omdat je met Diane niet alleen een zeer speciale tijd beleefd in de kraamweek als kersverse ouders, maar ook de ervaring van de bevalling met haar kan delen. Het is fantastisch om 1 gezicht te hebben die de hele ervaring erbij is. Daarnaast en niet geheel onbelangrijk is Diane een geweldige kraamverzorgster, met alle kennis en kunde in huis. Ze straalt rust, zelfvertrouwen en gezelligheid uit wat volgens ons heel belangrijk is in de eerste week van het leven als kersverse ouders. Diane je bent fantastisch!!!
Heel veel dank!! ook namens onze Philène.

Ervaring over de kraamzorg voor Kim Keuken
Kim werd in het ziekenhuis geboren en na 1 nachtje mochten we naar huis. Diane was er meteen bij thuiskomst en dat was erg prettig. Je weet natuurlijk nog niks en ik was zelf ook behoorlijk slap. Ze brengt rust in huis en die heb je ook echt nodig want je hebt duizend vragen, maar alles ging vanzelf. Als ze wegging stond alles klaar en kon ik haar altijd bellen, wat soms ook weleens gebeurde. Tussen de middag een paar uurtjes slapen zag ik nog niet zo snel gebeuren maar Diane zorgde ervoor dat ik stipt om half 1 in bed lag en lekker 2 uurtjes kon slapen. Ze neemt je alles uit de hand en zorgt ervoor dat je na 8 dagen eigenlijk nooit meer zonder haar kunt. Ze is super met de baby, die meteen rustig word als ze bij haar zit. Achteraf zie je pas dat die eerste 8 dagen heel belangrijk zijn om zelf een stapje terug te doen en de hulp aan te nemen (al vinden wij vrouwen dat erg moeilijk haha) Diaan zei dat ook regelmatig en had ook gelijk. Het was een heerlijke kraamtijd voor ons en de volgende keer hoop ik dat ze er weer bij is. Veel liefs Sandra, Kees en Kim.

Ervaring over de kraamzorg voor Lotte Veerman
De 1ste keer dat wij Diane als kraamverzorgster hadden, na de geboorte van onze eerste dochter Norah, heeft Diane ons alles geleerd wat je als kersverse ouders nog moet leren. Zowel mijn vriend als ik konden alles vragen en ze leerde ons veel, maar ook verzorgde en verraste Diane ons met leuke dingen. Het zijn de kleine dingen die het doen… Door de goede ervaringen de 1ste keer, besloten wij gelijk toen we zwanger waren van ons 2de kindje om weer Diane te vragen. Onze 2de dochter Lotte werd geboren, ook nu kwam Diane weer. Veel dingen waren we alweer vergeten van de begintijd, wat Diane ons dan nogmaals leerde. Ook veel dingen hadden we nog onthouden, waardoor er ook tijd was om wat meer te kletsen. En niet te vergeten Diane zorgde deze keer niet alleen voor Lotte, maar ook voor Norah. Norah heeft samen met Diane de uitdeel van school gemaakt. Ze mocht Diane helpen bij de verzorging van Lotte, wat ook allemaal heel belangrijk is. Dit en de professionaliteit en gezelligheid die Diane met zich meebracht tijdens de kraamtijd, maakte dat deze kraamtijd weer heerlijk was. Diane bedankt!! groetjes Johan, Irma, Norah en Lotte

Ervaring over de kraamzorg voor Amy mossel
Wij hebben tijdens en na de geboorte van onze dochter Amy ontzettend genoten van de zorg van Diane. Diane is een zeer professionele kraamverzorgster, die je tot in de puntjes verzorgd! Een hardwerkende meid, die ook zeker in is voor een gezellig praatje en een geintje tussendoor, maar die haar werk hierdoor niet laat beinvloeden. Amy en ik zijn niets tekort gekomen en op alle vragen die ik had, had Diane een antwoord. Diane kan heel goed uitleggen hoe je de dingetjes (die je als net-moeder zijnde nog niet allemaal kan weten) moet doen, en waarom je dingen moet en niet moet doen. Ook papa werd door Diane opgeleid tot superpapa! Diane is bij ons in het ziekenhuis ook aanwezig geweest bij de bevalling en ik weet niet wat ik zonder haar had moeten doen! In huis is Diane zeer netjes en aan hygiene word zeer veel aandacht besteed. Huishoudelijke taken worden ook door Diane gedaan, waardoor mama in de kraamweek echt vertroeteld word. Ik heb Diane leren kennen als een lieve, zorgzame en keurig nette kraamverzorgster en we zijn ontzettend blij dat we voor haar hebben gekozen. Diane, je bent een kanjer, bedankt!! Liefs John, Margreet en natuurlijk Amy

Evaring over de kraamzorg voor Owen Greuter
Wij hadden diane als kraamverzorgster bij onze dochter (nu 2 jaar oud) en waren zo tevreden over haar dat we haar nu bij de geboorte van ons zoontje ook weer hebben gevraagd! Diane is een hele goede kraamverzorgster en heeft al veel ervaring! Ze heeft ons echt ontzettend goed geholpen in de kraamtijd en bij de verzorging van ons zoontje! en heeft ons erg veel geleerd! Ze had antwoord op al onze vragen en als we ergens mee zaten konden we altijd bij haar terecht! Ook ging ze erg goed met ons dochtertje van 2 om”, wat ik ook erg belangrijk vind in deze drukke en voor haar ook nieuwe situatie! Iedere morgen als diane kwam was onze dochter dolblij dat ze er weer was, en wij waren dat natuurlijk ook!! Mede door haar hebben we weer een schitterende kraamtijd gehad en willen haar daar ook hartelijk voor bedanken!!  Bedankt Diane!! Groetjes Michael Dina Demi en Owen

Ervaring over de kraamzorg voor Lizz Groot
Lizz is 4 weken tevroeg geboren, dat was voor ons en voor Diane nogal onverwachts. We hadden namelijk net ons intakegesprek gehad met Diane. Maar ondanks dat ik 4 weken tevroeg ben bevallen heeft Diane kunnen regelen dat ze toch nog bij ons een paar dagen de kraamzorg kon doen. Daar waren wij heel erg blij mee! Dankzij Diane hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad! Als jonge ouders komt er heel wat op je af, alles is nieuw en Diane heeft ons heel goed wegwijs gemaakt en veel tips gegeven! Ook konden wij Diane ‘s-avonds laat altijd nog bellen als wij met vragen zaten. De huishoudelijke taken werden ook allemaal door Diane gedaan zodat wij echt in de watten zijn gelegd. De laatste 2 dagen van onze kraamtijd heeft Diane ons aan collega Joke overgedragen en ook Joke heeft naar volle tevredenheid de kraamzorg op haar genomen. Wij hebben het heel erg getroffen met jullie en Diane heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Liefs Ed, Karen en Lizz natuurlijk.